Bejelentés


Egészségünkért A beteg testben többnyire beteg vagy megbántott lélek lak


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Linkek 

 

Ez honlapom mottója:


``Tégy valami jót a testednek, hogy szívesen lakhasson benne a lelked!``FŐ TÉMÁJA: a helyes táplálkozás, egészségünk megóvása, gyógynövények ... Sokat hallunk manapság a wellness hétvégékről.

 

MIT IS JELENT EZ A KIFEJEZÉS? A wellness az átfogó jólét állapota, azaz a szervezetünk egészséges kiegyensúlyozott táplálása, karbantartása. Mind étrendünk, mind külsőnk tekintetében, rendszeres testmozgás és lelki harmónia. A test, a lélek és a szellem optimális állapotát kívánja elérni az egészséggel kapcsolatos tudás megszerzésével és az egészségi állapot kedvező befolyásolásával. Magában foglalja a következőket: önként választott, tudatos egészségmegőrzés, felelősségteljes szemléletmód, rendszeres testmozgás, kiegyensúlyozottság, egészséges táplálkozás, káros szenvedélyek, függőséget okozó szerek kerülése, rendszeres ellazulás és stresszkezelés, környezetbarát szemléletmód, optimista életszemlélet, örömteliség, az élet élvezete.

 

TOMBOL A NYÁR! DE ENNEK LASSAN VÉGE. MÁR KOPOGTAT A CSODÁLATOS SZÍNEKBEN JÁTSZÓ ŐSZ! ÁTVÉSZELJÜK A HAVAS TELET IS. MAJD ISMÉT BEKÖSZÖNT A TAVASZ! A PIACOK, ZÖLDSÉGES BOLTOK MINDEN ÉVSZAKBAN NAGY VÁLASZTÉKOT KÍNÁLNAK FRISS GYÜMÖLCSBŐL, ZÖLDSÉGFÉLÉKBŐL EGÉSZEN ELFOGADHATÓ ÁRON. HASZNÁLJUK KI! ADJUK MEG A SZERVEZETÜNKNEK A MEGFELELŐ VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG SZÜKSÉGLETÉT!

 

PIHENJÜNK, TÚRÁZZUNK! LEGYÜNK MINÉL TÖBBET A SZABADBAN, A FRISS LEVEGŐN! GYÖNYÖRŰ ILYENKOR A TERMÉSZET. AKINEK KERTJE VAN, TENNIVALÓJA IS VAN BŐVEN. AZ ŐSZI ZÖLDSÉGEK, GYÜMÖLCSÖK BETAKARÍTÁSA NEM KIS FELADAT, DE, HA TÖBBEN VÉGEZZÜK ÖRÖMÖT IS AD. MILYEN JÓ HANGULATBAN SZEDHETJÜK A SZŐLŐT! NEKEM A FIATALKORI SZÜRETEK SOKSZOR ESZEMBE JUTNAK.

 

SZERETEM A TELET IS, OLYAN JÓ SÉTÁLNI, ROPOG A HÓ A TALPUNK ALATT, KELLEMESEN CSIPKED AZ ERŐSEBB LEVEGŐ. MELEGEN ÖLTÖZZ FEL, -TÖBB RÉTEG LEGYEN RAJTAD- ÍGY ÉLVEZHETED A KIRUCCANÁSOD MINDEN PERCÉT!

 

A TAVASZ, AZ ÉLEDŐ TERMÉSZET, A VIRÁGILLAT, A MADARAK FÜTTYÖS KONCERTJE MIND-MIND A TESTI LELKI ÉPÜLÉSED SZOLGÁLJA. SÉTÁLJ EGYEDÜL, KAROD MAGAD MELLETT SZABADON LÓBÁLD -MINDEN IZMOD MEGMOZGATOD ÍGY! ADD ÁT MAGAD A ``TERMÉSZETNEK!``


Google Pagerank mérés, keresooptimalizálásSzólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Kati [ 2013-02-03 10:50 ]

Nagyon tetszik,minden téma érdekes és hasznos.Át lehetne olvasgatni szinte az egész napot.Én is belefeledkeztem...:)
Köszönet érte,gratulálok!Kati [ 2011-08-18 23:06 ]

Szerintem nagyon jó témát választottál.Azonkívül,szellős átlátható.Gratulálok és sok sikert a továbbiakban!:)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!