Bejelentés


Egészségünkért A beteg testben többnyire beteg vagy megbántott lélek lak


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Zöld tea – a csodaital öregedés ellen?

 

A zöld teát naponta ihatjuk, védi a testet kívül-belül.

 

Az oxidatív stressz fontos szerepet játszik az öregedési folyamatban. Minél több ilyen stressznek van kitéve a szervezet, annál hamarabb kezdődik az öregedés elleni küzdelem. Kiegyensúlyozott táplálkozással erősíthetjük a szervezet antioxidatív védekezőrendszerét, és ezzel késleltethetjük az öregedési folyamatot. Ezért az egészség szempontjából nagyon ajánlatos az antioxidatív táplálkozás, mert az antioxidánsok legyőzik a szervezetben a szabad gyököket, melyek a gyorsabb öregedés és a különböző betegségek okozói.

Különösen gazdag antioxidánsokban az az étrend, amelyben bőségesen van gyümölcs és zöldség. De nem csak a gyümölcsök és zöldségek gazdagok antioxidánsokban, hanem a zöld tea is, amely bőven tartalmaz flavonoidokat és polifenolokat, melyek az antioxidánsok csoportjához tartoznak.

A zöld teában lévő antioxidánsok így védőpajzsként szolgálnak a ráncok ellen, késleltetik az öregedési folyamatot, erősítik a bőrt, ellenállóbbá és vitálisabbá teszik azt. A zöld tea többek között káliumot, kalciumot, magnéziumot, vasat és fluort tartalmaz, ezen kívül említésre méltó mennyiségű C-vitamint. A C-vitamin az egyik legismertebb antioxidatív összetevő. A zöld tea tehát kiválóan alkalmas az ember természetes védekezőrendszerének erősítésére.

A zöld tea nem csak széppé teszi a bőrt – ennél többet is tud!

Időskorban a szervezet fokozottan termel hyperoxidot, amely meggyorsítja a sejtek öregedési folyamatát. Ráadásul a szervezet védekezőrendszere időskorban túl van terhelve, és már nem tudja ellensúlyozni az oxidatív stresszt. Az E-vitamin is sikeresen csökkenti a hyperoxidokat a szervezetben, de a zöld tea sokkal hatékonyabb ennél.

Sok korral összefüggő betegség visszavezethető a fokozott oxidatív stresszre. A szabad gyökök túlsúlya olyan időskori betegségekhez járul hozzá, mint a szív- és érrendszeri betegségek, az érelmeszesedés és bizonyos daganatformák. A zöld tea nagyon pozitívan hat az egészségre és a jó közérzetre, legyőzi a szabad gyököket, és így lassítja az öregedési folyamatot.

A korral összefüggő betegségek csökkenthetők, ha hangsúlyt helyezünk az antioxidánsokban gazdag táplálkozásra. A zöld teát ihatjuk naponta, és kívül-belül védi a testet. Erősíti az immunrendszert, serkenti az anyagcserét, fiatalít és vitálissá tesz.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!